23 Ιουνίου 2023

07:00 PM

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ - στη Πλ. Κλαυθμώνος

Πλατεία Κλαυθμώνος

Θέλω να συμμετάσχω

 

 

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Υγείας Αττικής, το τελευταίο απόγευμα πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου, προχωρά στην διοργάνωση μιας συμβολικής δράσης για την ανάδειξη της πρωταρχικής σημασίας που έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η προστασία και η ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Το απόγευμα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ  οι υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκονται στο Κεντρικό Προεκλογικό Περίπτερο της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, διατρανώνουν με διάφορους τρόπους την απόφασή τους για ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του ΕΣΥ και της φροντίδας υγείας για όλους και διασκεδάζουν στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ανατροπής.

Με σύνθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, οι υγειονομικοί, γιατροί, νοσηλευτές, οι λοιποί επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, που βρέθηκαν μπροστά στην μάχη της πανδημίας, έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες της Αθήνας, προβάλλουν και συζητούν τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την υγεία. Αναδεικνύουν την κρυφή ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μοιράζουν έντυπο υλικό, συζητούν, εκδηλώνουν δημόσια την απόφασή τους  για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, για ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Απαιτούν να σταματήσουν τα Πάρτι στην ΥΓΕΙΑ και κάνουν τη δική τους ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, με θεατρική παράσταση της πολιτικής σάτιρας «Μέρες παΝΔημίας» με τον Θανάση Μιχαηλίδη, δρώμενα, μουσική και γλέντι στο χώρο του αμφιθεάτρου του Κεντρικού Εκλογικού Περιπτέρου της Αθήνας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ο.Μ. ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, μαζί με φίλες, φίλους συναδέλφους υγειονομικούς από τα Νοσοκομεία, την Πρωτοβάθμια Φροντίδα, με τους υγειονομικούς υποψήφιους Βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συγκεντρώνονται το απόγευμα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 7μμ  και μέχρι αργά το βράδυ (όσο πάει…) πλαισιώνουν και δυναμώνουν την πολύπλευρη  αυτή δράση.

Και στην γιορτή αυτή για την ΥΓΕΙΑ είναι καλεσμένοι όλοι οι πολίτες της Αττικής, όλοι οι σύντροφοι και συντρόφισσες από όλες τις Ν.Ε. της Αττικής, για να κλείσουμε με γιορτή και αισιοδοξία τον δύσκολο προεκλογικό αγώνα.

Γιατί η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

 

Εγγραφείτε για αυτή την εκδήλωση

Γειά σου. Θα συμμετάσχεις σε αυτή την εκδήλωση;